top of page

Skræddersyede events

Keramikken_IL_Kop_Hvid.png
2111_lerværktøj_Hvid_turkis_02.png

Feedback fra polterabend


"Det var et super godt arrangement. Virkelig sød og hjælpsom underviser. Tre timer passede godt til os - der var fin tid til at lave keramik, og samtidigt snakke, spise og få et glas bobler. 

 

To af deltagerne var så vilde med arrangementet, at de faktisk har tilmeldt sig et kursus hos jer :)"

Teambuilding i byens bedste keramikværksted?

Polterabend i rustikke omgivelser?

Privat arrangement med veninderne?

 

Der er mange muligheder i KERAM!KKEN. Keramik vækker sanserne, skærper skaberlysten og sætter selvironi og kreativitet i højsædet.

 

Om det er teambuilding, en alternativ mødeform, polterabend, et privat arrangement med familien eller noget helt tredje, så finder vi en løsning der passer til jeres behov og ønsker.

Vores arrangementer vil altid inkludere en underviser, som både sikrer faglighed og efterbehandling. Derfor afhænger mulighed for booking både af om der er plads i værkstedet og at vi kan finde en underviser til arrangementet. Kontakt os derfor gerne i god tid.

 

Pris

For at få en fyldestgørende oplevelse, skal der afsættes minimum tre timer til et arrangement hos os i KERAM!KKEN, hvis der ønskes et arrangement af længere varighed, kan det sagtens forespørges.

 

Pris for tre timers arrangement for op til 12 personer: 5295kr inkl. materialer.

Pris for arrangement for mere end 12 personer: Kontakt os, vi har masser af plads og dygtige undervisere!

 

På tre timer kan man nå at lave nogle rigtig fine ting i modellering/pladeteknik/pølseteknik. Alt sammen noget alle kan være med på uanset niveau og kendskab til keramik. Man kan enten vælge at fokusere på én teknik med fri leg indenfor den valgte teknik eller at fokusere på at lave en samlet ”kollektion” af fx kopper i forskellige teknikker. Når formen er på plads, kan man dekorere med fine lerfarver. Efter arrangementet vil der være en proces på 14-21 dages efterhandling (brændinger og glasering), hvorefter man kan hente sine kreationer samlet.  

 

Kontakt os for mulighederne i vores keramikværksted, og for et uforpligtende tilbud.

bottom of page