top of page

Presse

Kan man selv lave nisser, der pisser som keramik til haven? Hvordan kan keramik bruges som sundhedsfremme til unge? Hvem vandt konkurrencen om den flotteste kop i keramikdysten mellem Zjakalen og AaB-spiller Frederik Børsting?

– Det kan du blive klogere på her i vores pressearkiv. Dyk ned i de gode historier… 

 

____

Kan keramikere erstatte psykiatere?

Juni 2022

8 ud af 10 unge med stress, angst eller depression får bedre trivsel af at gå til keramik hos FOKUS i Keramikken. Ler former mennesker er et keramikkursus, som er støttet af Det Obelske Familiefond. Kurset er fagligt målrettet og giver de unge mestringsoplevelser samtidig med, at det er et præstationsfrit miljø.

På Folkemødet på Bornholm i juni 2022 blev de gode resultater debatteret af et veloplagt panel, der bl.a. bestod af rådmand, Nuuradiin S. Hussein her fra Aalborg. Musiker Pernille Rosendahl medvirkede også, og havde gode input til, hvor vigtig kunst og kultur er for vores mentale sundhed. 

Mød Frederik Børsting og Zjakalen i Keramikken

Juli 2021

KERAMIKKEN inviterede AaB-spiller Frederik Børsting og Zjakalen til en god keramikdyst. Hvem kan lave den flotteste kop? Se med hvem der vandt og få svar på, om Frederik Børsting er lige så sej med hænderne, som han er med fødderne…

Videoen er produceret i et betalt samarbejde med MigogAalborg.

bottom of page