Team Keramikken

Mød teamet i  Keramikken. Læs lidt mere om de undervisere du kan møde i værkstedet, og skynd dig at book dig på deres hold her

Gitte Haggren

Gitte er vores super-drejer. Potter, kopper, skåle… Alt tænkeligt – og ikke mindst funktionelt. For Gitte er funktionalitet kernen. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at du finder Gitte på vores drejeteknikhold. Når hun ikke sidder ved drejeskiven i KERAMIKKEN, drejer hun løs til udstillinger og egen butik.

2203_Keramikken_illustrationer_claysplash.png
2111_lerværktøj_Hvid_turkis_03.png

Skal du være en del af teamet?

Ole.jfif

Ole Krongaard

Som ung blev han afvist på Designskolen fordi han var for dygtig. Siden har hans værker været udstillet over hele verden, og nu har du muligheden for lære fra hans enorme katalog af ideer og teknikker. Ole også den primære underviser på vores hold for sårbare unge, Ler former mennesker. 

Tone.jpg

Tone Rafn Thygesen

...er nyeste skud i teamet, og du vil kunne møde hende på både forløb og workshops. Du kan derudover finde hende i hendes butik/værksted på Akvavitvej. Tone er autodidakt keramiker, og har kastet sin kærlighed på den smukke og unikke krop, som hendes keramik i høj grad bærer præg af. 

_DSC0124.jpg

Trine Bruun

Med udgangspunkt i stringente former, er Trine garant for keramiske kreationer i et smukt klassisk look. Trines egne kreationer hylder moderne æstetik med sans for farver og kvalitet på højt plan.

Når hun ikke udfolder sig i KERAMIKKEN, har Trine værksted i North Urban Art Studio 

TIl minde om Gitte Kalstrup

Gitte var underviser på FOKUS Daghøjskoles kreative linje frem til 2018, hvorefter hun var keramiklærer i aftenskolen og bidrog med opbygningen af det nye KERAM!KKEN.

Det nåede at blive til 10 gode år. Vi savner Gittes humor og finurlige måde at være på. Hun var en kvinde med stor livsgnist og engagement.

Æret være Gittes minde.